Lediga tjänster.

Lämna gärna in en spontanansökan!

Lärare i modersmål/studiehandledning.

larare
Omfattning och varaktighet
Deltid (20% – 100%) i 6 månader eller längre.
Anställningsform och ersättning
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning. Fast månads- vecko- eller timlön.
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Modersmålslärare/Modersmålspedagog – 2-4 års erfarenhet. Eftergymnasial utbildning tre år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning.
Om jobbet
Lärare på distans, kan det vara något? Vill du arbeta hemifrån? Är du intresserad av att styra din egen arbetsdag? Eller söker du ett arbete att kombinera med deltidsanställning eller annat? Möjligheterna är många hos oss på Wermteach och just nu rekryterar vi: lärartjänster inom gymnasie och vuxenutbildning via fjärrundervisning. Som webblärare träffar du våra elever genom lärplattform på nätet.

Som webblärare handleder, fjärrundervisar och bedömer du eleverna. I slutet av varje kurs träffar du dina elever enskilt i ett digitalt mötesrum för att stämma av kunskapsnivån inför betygsättningen.

Vi söker dig som vill undervisa studerande på distans. För att kunna arbeta från hemmet bör att du ha förmåga till självledarskap – kunna planera din tid och arbeta självständigt. Du bör helst ha legitimation i ett eller flera ämnen. Som lärare är du tydlig i din kommunikation i både tal och skrift; du formulerar med lätthet konstruktiv återkoppling till dina elever. Din arbetstid är flexibel och arvode utgår utifrån utfört uppdrag. Uppdraget kan vara på hel- eller deltid och kan med fördel kombineras med annan anställning. Du arbetar på uppdragsbasis där ditt arbete diskuteras fortlöpande med din utbildningsledare.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsens ort är obestämd. Du kommer att utgå från din bostad.

Intresseanmälan